بررسی شرایط عمومی ویزای خوداشتغالی آلمان
کشور آلمان یکی از کشورهای واقع در محدوده اروپا است که به راحتی برای افراد متخصص در زمینه های مختلف نظیر مدیران برخی از بیزنس ها، دانشمندان، کارشناسان و برخی از متخصصین، دیگر مجوزهای اقامتی را به راحتی صادر می نماید، اما دیگر متقاضیان مهاجرت به این کشور از طریق دریافت ویزای خود اشتغالی آلمان نیز می توانند از این روش برای دریافت اقامت کشور آلمان اقدام نمایند.
افرادی که تمایل به خود اشتغالی در کشور آلمان را دارند از چندین روش می توانند برای انجام این پروسه استفاده نمایند، اما در کل بیزنس پلنی که شما برای انجام فرایند خود اشتغالی ارائه می نمایید در صورتی مورد تایید دولت آلمان قرار خواهد گرفت که دارای سودآوری بوده و دارای تاثیرات مثبت بر اقتصاد کشور آلمان باشد.
افرادی که بیزنس پلن آن ها مورد قبول واقع می گردد، از طریق دریافت ویزای خوداشتغالی آلمان می توانند جهت اخذ اقامت این کشور هم برای خود و هم برای خانواده شامل همسر و فرزندان زیر 18 سال اقدام نمایند.
کارشناسان و مشاوران ما در موسسه مهاجرتی دیپلمات آماده پاسخگویی و راهنمایی شما در تمام مراحل مهاجرت به کشور آلمان هستند.
سرفصل های مورد بررسی در این مقاله:
- مراحل اشتغالی در آلمان
- انواع روش های خود اشتغالی در آلمان
- خود اشتغالی در آلمان از طریق ثبت شرکت
- ویزای خود اشتغالی آلمان و انواع شرکت در آلمان
- ویزای خوداشتغالی آلمان و مالیات و نرخ مصادره اموال در کشور آلمان
- اخذ اقامت آلمان از طریق ویزای خوداشتغالی آلمان
- سخن پایانی
مراحل خود اشتغالی در آلمان
- مرحله اول یعنی مرحله ارائه یک طرح تجاری قوی و قدرتمند است.
- مرحله بعدی، متقاضی ویزای خود اشتغالی آلمان باید بتواند اثبات نماید که طرح تجاری وی و شغل مورد نظر وی توسط خود اشخاص دارای تبعه آلمان تا کنون اجرا نشده و قابل اجرا نمی باشد. به عبارتی طرح ارائه شده باید جدید و دارای خلاقیت و نوآوری باشد.
- متقاضیان باید توجه داشته باشند که دولت آلمان مواردی نظیر سوابق کاری، مدرک تحصیلی، میزان تجربه کاری و شرایط کاری متقاضی در کشور مبداء را نیز مورد بررسی قرار می دهد.
- در پروسه خود اشتغالی در آلمان، اداره مهاجرت شهری که شما تقاضای راه اندازی کسب و کار در آن را دارید مدارکی را از شما درخواست می نماید و آن ها را مورد بررسی قرار می دهد، و سپس با اتاق بازرگانی و دیگر سازمان های مربوطه در خصوص میزان تخصص و اقتصادی بودن کسب و کار مورد نظر مشورت می نماید.
- زمانی که طرح تجاری ارائه شده تایید می گردد، متقاضی اجازه اقامت خود را دریافت می نماید. اما باید توجه داشته باشید که گاهاً محدودیت هایی در خصوص محل کسب و کار خود اشتغالی وجود دارد. این پروسه ممکن است دو الی چهار ماه بطول انجامد.
مدارک مورد نیاز:
- رزومه کاری
- عکس
- بیمه درمانی
- بیزنس پلن
- ارائه یک برنامه مالی پیش بینی کننده موارد مالی و میزان درآمد تقریبی
- توصیه نامه
- اطلاعات تماس متقاضی
- انجام مصاحبه در کنسولگری آلمان
- صورت حساب و پرینت بانکی
- مدارک هویتی و مدارک پزشکی
- رزومه تحصیلی و مدارک تحصیلی
انواع روش های خوداشتغالی در آلمان
یکی از علل اصلی رونق اقتصاد در کشور آلمان فرایند خود اشتغالی است. سرمایه گذاری و خوداشتغالی و راه اندازی یک کسب و کار در کشور آلمان، بسیار مطلوب و مناسب است و امتیازات بسیاری را برای متقاضیان این کار در پی دارد. ذکر این نکته ضروری می باشد که هزینه راه اندازی کسب و کار در کشور آلمان با توجه به نوع آن متفاوت است و نمی توان مقدار ثابت و دقیقی را برای آن مشخص نمود.
خود اشتغالی در آلمان به سه صورت می باشد که عبارتند از:
خوداشتغالی فریلنس
در این نوع خود اشتغالی، متقاضی مهاجرت به کشور آلمان باید از طریق خوداشتغالی خدماتی در رابطه با آموزش، هنر، ورزش، مشاوره، داروسازی، آرایشگری، صنایع دستی و غیره ارائه نماید. یکی از شرایط انجام این نوع خود اشتغالی در آلمان داشتن مدرک تحصیلی مرتبط با نوع خدمات ارائه شده است.
خوداشتغالی تجاری
در این نوع خود اشتغالی متقاضی باید به تجارت یا تولید محصول مورد نظر خود بپردازد.
خوداشتغالی سیار
این نوع خود اشتغالی مشابه خوداشتغالی از نوع تجاری می باشد، اما در این نوع، فرد دارای مکان مشخصی برای کسب و کار خود نمی باشد و معاملات خود را در مکان مشتری به انجام می رساند.
خود اشتغالی در آلمان از طریق ثبت شرکت
فرایند ثبت شرکت در کشور آلمان چندان پیچیده نمی باشد اما نیازمند ارائه یک بیزنس پلن سودده و دارای توجیه اقتصادی می باشد. برای انجام پروسه خود اشتغالی از طریق کارآفرینی و ثبت شرکت در آلمان، در ابتدا باید میزان سهام، افراد سهام دار، نام شرکت، نوع تجارت و محل دفتر مشخص شده و به ثبت برسند. فرایند ثبت شرکت در المان دارای هزینه ای حدود 3 الی 4 هزار یورو است.
- مراحل مختلف ثبت یک شرکت در آلمان:
- انتخاب نام شرکت و ثبت آن
- مشخص نمودن اساس نامه
- افتتاح حساب بانکی برای شرکت
- ثبت تمامی مدارک و اسناد مربوط به شرکت در اداره ثبت شرکت های کشور آلمان
- ثبت نام مالیاتی
- ثبت نام کارمندان شرکت
- افرادی که تمایل به دریافت ویزای خود اشتغالی آلمان از طریق افتتاح رستوران را دارند باید مجوزهای زیر را دریافت نمایند:
- واردات نوشیدنی ها و مواد غذایی
- قوانین مربوط به برچسب زدن مواد غذایی
- قوانین مربوط به مواد غذایی منجمد شده
- قوانین مربوط به بهداشت
انواع شرکت در آلمان
- شرکت دارای مسئولیت محدود می باشد که تنها یک نفر برای ثبت شرکت و سهام گذاری در آن کافی می باشد، حداقل مبلغ مورد نیاز جهت سهام گذاری در شرکت های دارای مسئولیت محدود 25 هزار یورو است. مدیر عامل شرکت مسئولیت محدود خود می تواند سهامدار شرکت نیز باشد، افراد دیگر در صورت تمایل به همکاری با شرکت می توانند نمایندگی آن را دریافت نمایند. سهام شرکت های مسئولیت محدود در بورس قابل قیمت گذاری نمی باشند.
- شرکت سهامی عام است که جهت ثبت شرکت حداقل به پنج عضو نیاز است. سرمایه مورد نیاز برای سهام این شرکت مبلغ 50 هزار یورو است. این نوع شرکت دارای یک هیئت مدیره جهت تصمیم گیری در خصوص امور شرکت و یک هیئت نظارت منصوب شده توسط هیئت مدیره است.
ویزای خوداشتغالی آلمان و مالیات و نرخ مصادره اموال در کشور آلمان
کشور آلمان به عنوان یک حکومت فدرال، یکی از کشورهای موفق در دریافت مالیات است. البته باید توجه داشت که مالیات دریافتی توسط دولت صرف امورات اجتماعی می شود و از روش های مختلفی دوباره به شخص عودت داده می شوند. متقاضیان دریافت ویزای خوداشتغالی آلمان باید حدود 45 درصد از درآمد خود را به عنوان مالیات به کشور آلمان پرداخت نمایند. یکی دیگر از موضوعاتی که متقاضیان ایجاد کسب و کار در آلمان باید به آن توجه نمایند، میزان تفاوت مالیات ها با توجه به میزان تفاوت درآمد است، یعنی افراد دارای درآمد بیشتر مالیات بیشتر و افراد دارای درآمد کمتر، مالیات کمتری را پرداخت می نمایند. یکی از استانداردهای موثر بر کارآفرینی در آلمان نیز نرخ مصادره اموال در این کشور است، نرخ مصادره اموال نشان دهنده واکنش سیستم قضایی یک کشور در رابطه با مصادره اموال اتباع خارجی است، که در کل این استاندارد دارای محدوده یک تا هفت است و هرچه این عدد کوچکتر باشد، کارآفرینان و افراد مشغول به خود اشتغالی در آلمان با امنیت سرمایه گذاری بیشتری رو به رو می باشند.
اخذ اقامت آلمان از طریق ویزای خوداشتغالی آلمان
متقاضیانی که از راه های مختلف مهاجرتی نظیر تحصیل، ازدواج و یا هر روش دیگری وارد کشور آلمان می شوند و در این کشور موفق به دریافت اقامت موقت می شوند، جهت خوداشتغالی و کارآفرینی در آلمان باید یک طرح تجاری معتبر و قدرتمند را به اداره مهاجرت این کشور تحویل دهند تا کارشناسان اقتصادی آلمان و همچنین کارشناسان اداره بازرگانی این کشور آن را به دقت بررسی نمایند و نظر خود را اعلام نمایند. پس از تایید طرح تجاری، متقاضی دریافت ویزای خوداشتغالی آلمان می تواند کسب و کار خود را راه اندازی نماید. متقاضیان دریافت ویزای خوداشتغالی آلمان پس از چهار سال کار و پرداخت مالیات در آلمان موفق به دریافت اقامت دائم آلمان و پس از گذشت سه سال از اقامت دائم می توانند جهت دریافت تابعیت و پاسپورت کشور آلمان درخواست دهند.
سخن پایانی
در این مقاله به بررسی خود اشتغالی در آلمان برای مهاجران پرداختیم. راه های مختلفی جهت خوداشتغالی و دریافت ویزای خوداشتغالی آلمان وجود دارند که هر یک دارای شرایط مربوط به خود می باشند. یکی از راه های خوداشتغالی در کشور آلمان، ثبت شرکت در این کشور است که شامل دو نوع شرکت مسئولیت محدود و سهامی عام می گردد. حداقل سرمایه مورد نیاز جهت ثبت شرکت مسئولیت محدود 25 هزار یورو و سهامی عام 50 هزار یورو است. هزینه ثبت شرکت در کشور آلمان نیز حدود 3 الی 4 هزار یورو است. هزینه خوداشتغالی در روش های دیگر با توجه به نوع کسب و کار متفاوت بوده و مقدار ثابتی نمی باشد. متقاضیان دریافت ویزای خوداشتغالی آلمان باید به نرخ مالیات در کشور آلمان که برابر با 45 درصد است، توجه داشته باشند. متقاضیان پس از ایجاد کسب و کار در آلمان در صورت چهار سال کار در کشور آلمان و پرداخت مالیات می توانند به اقامت دائم آلمان و پس از سه سال از اقامت دائم جهت دریافت پاسپورت و تابعیت آلمان اقدام نمایند.
کارشناسان و مشاوران ما در موسسه مهاجرتی دیپلمات آماده پاسخگویی و راهنمایی شما در تمام مراحل مهاجرت به کشور آلمان هستند.
بدون دیدگاه