ویزای کار در استرالیا

شرایط اخذ ویزای کار کشور استرالیا برای ایرانیان

استرالیا یکی از کشورهایی به‌حساب می‌آید که افراد زیادی سودای مهاجرت به آن را در سر می‌پرورانند. راه‌های متعددی وجود دارند که با کمک آن‌ها می‌توانید به این کشور سفر کنید. دریافت ویزای کاری یکی از قابل‌اعتمادترین راه‌های موجود است و توسط افراد متعددی انتخاب می‌شود. ویزای کاری استرالیا انواع مختلفی دارد و افراد بر اساس شرایط و اهداف خود می‌توانند نسبت به انتخاب گزینه مناسب اقدام کنند. اگر به دنبال اخذ این ویزا هستید، دنبال کردن ادامه مطلب می‌تواند برای شما بسیار مفید باشد؛ پس همراه ما باشید.

ویزای کار در استرالیا

ویدئـو و پـادکست نکات کاریابی مجانی در استرالیا

0:00
0:00

ویزای کاری استرالیا چه انواعی دارد؟

به‌طورکلی ویزای کاری کشور استرالیا به دو دسته تقسیم می‌شود که شامل دائم و موقت هستند. هرکدام از این موارد نیز دارای مدل‌های گوناگونی هستند و جهت اخذ آن‌ها باید از ویژگی‌های مختلفی بهره‌مند باشید. در ادامه قصد داریم به بررسی کلی هرکدام از این ویزاها بپردازیم و شرایط لازم برای اخذ هر یک را با شما به اشتراک بگذاریم؛ پس ما را همراهی کنید.

ویزای موقت کشور استرالیا

اولین دسته‌بندی ویزاها شامل ویزای موقت می‌‌شود. این ویزا را افرادی دریافت می‌کنند که قصد دارند برای مدت‌زمان مشخصی به کشور استرالیا سفر کنند و اهداف مختلفی بدین منظور دارند. این ویزا از شرایط مختلف برخوردار است. به‌‌عنوان‌مثال ممکن است با دریافت ویزای موقت شما تنها اجازه کار با برخی از کارفرمایان را داشته باشید. چند سال بعد از دریافت ویزای موقت شما این شانس را خواهید داشت تا نسبت به اخذ ویزای دائم نیز اقدام کنید. در یک نگاه کلی از انواع ویزای موقت کاری استرالیا می‌توانیم به گزینه‌های زیر اشاره داشته باشیم:

 

ویزای 491 کشور استرالیا؛ برای توسعه نواحی کم‌جمعیت


از انواع ویزای کاری استرالیا که به‌صورت موقت عرضه می‌شود، ساب‌کلاس 491 است. از این ویزا تحت عنوان ویزای اسکیل ورکر استرالیا نیز یاد می‌شود. نواحی کم‌جمعیت کشور استرالیا نیاز به توسعه دارند؛ به همین علت دولت کشور استرالیا برای رسیدن به این هدف ویزای ساب‌کلاس 491 را به نیروهای مهاجر ارائه می‌دهد. با کمک این ویزا می‌توان از افزایش آمار مهاجران به شهرهای پرجمعیت و بزرگ‌تر کشور استرالیا نهایت جلوگیری را به عمل آورد.
شما برای دریافت این ویزا نیاز به یک معرف خواهید داشت. این ویزا به شما امکان 5 سال کار و تحصیل را می‌دهد و بعد از سه سال می‌توانید مجوز اقامت خود را دریافت کنید. تنها افرادی مجاز به دریافت ساب‌کلاس 491 هستند که زیر 45 سال باشند. یک‌سری از پارامترها وجود دارند که شما در صورت بهره‌مندی از آن‌ها امتیاز مشخصی را دریافت خواهید کرد.

با این تفاسیر اگر امتیاز شما بالای 65 باشد، مجاز به اخذ این نوع ویزا خواهید بود. حداقل نمره آیلتس شما به‌منظور واجد شرایط بودن 6 است. دریافت این ویزا می‌تواند همراه با مزایای بسیاری باشد که از جمله آن‌ها می‌توانیم به گزینه‌های زیر اشاره داشته باشیم:

• با این ویزا می‌توانید بعد از 5 سال به اقامت دائم کشور استرالیا دست پیدا کنید.
• تعداد رفت‌وآمدهای شما به استرالیا نامحدود خواهد بود.
• می‌توانید در استرالیا به کار تمام‌وقت مشغول شوید.
• خانواده شما این قابلیت را خواهند داشت تا در مدارس دولتی به تحصیل رایگان مشغول شوند.
• لازم به ذکر است خدمات درمانی نیز به شکلی رایگان به شما ارائه خواهند شد.

ویزای 188 استرالیا؛ مدیریت یک کسب‌وکار

نوع دیگری از ویزای کاری استرالیا که به‌صورت موقت عرضه می‌شود، ویزای 188 است. این ویزا در دسته‌بندی‌ ویزاهای سرمایه‌گذاری جای گرفته است. اگر قصد دارید یک کسب‌وکار جدید یا قدیمی را در استرالیا راه‌اندازی کنید و مسئولیت مدیریت را خودتان برعهده داشته باشید، ویزای 188 استرالیا کاملاً مناسب شما خواهد بود.
ویزای 188 استرالیا به شما امکان 4 سال تحصیل و کار را خواهد داد و بعد از گذشت 2 تا 4 سال می‌توانید اقامت این کشور را به دست بیاورید. جهت دریافت این ویزا باید زیر 65 سال باشید. همچنین حداقل امتیاز لازم که شما را برای دریافت ویزای 188 هدایت خواهد کرد، 65 است. شما می‌توانید این ویزا را به ویزای دائم سرمایه‌گذاری تبدیل کنید و سپس از مزایای موجود نهایت بهره و استفاده را ببرید.

ویزای 476 استرالیا؛ مناسب رشته‌های مهندسی

یکی دیگر از انواع ویزای کاری استرالیا، ویزای 476 بوده که عرضه آن به‌صورت موقت است. افرادی که از رشته‎های مهندسی فارغ‌التحصیل شده باشند، می‌توانند این ویزا را دریافت کنند. البته لازم به ذکر است دانشگاهی که در آن تحصیل کرده‌اید باید مورد تأیید وزارت استرالیا باشد. دانشگاه تهران و امیرکبیر در بین این موارد جای داده می‌شوند.
با کمک این ویزا می‌توانید حداکثر تا 18 ماه به کار یا تحصیل بپردازید. ازآنجایی‌که امکان تمدید این ویزا وجود ندارد، به شما پیشنهاد می‌کنیم در صورت نیاز آن را به ویزای دیگری تبدیل کنید. تمامی رشته‌ها توسط دولت استرالیا مورد تأیید قرار نمی‌گیرند. در واقع اگر شما در رشته‌های زیر فارغ‌التحصیل شده باشید، می‌توانید نسبت به اخذ این ویزا اقدام کنید:
• مهندسی عمران
• مهندسی محیط‌‌زیست
• مهندسی معدن
• مهندسی سازه
• مهندسی شیمی
• مهندسی مکانیک
• مهندسی برق و الکترونیک
• مهندسی معدن
• مهندسی صنایع
• مهندسی تولید
• مهندسی مواد

دریافت ویزای 476 کشور استرالیا

ویزای دائم کشور استرالیا

حالا به ویزای کاری دائم کشور استرالیا می‌رسیم. این ویزا نیز دارای مدل‌های مختلفی است. نیروهای کاری که این ویزا را اخذ می‌کنند، باید به‌اندازه کافی ماهر و متخصص باشند. با دریافت این ویزا شما می‌توانید در استرالیا مشغول کار و زندگی شوید. البته در برخی از مدل‌های ویزای دائم شما باید ابتدا از سمت یک کارفرمای استرالیایی پیشنهاد شغلی دریافت کرده باشید. از انواع ویزای کاری دائم استرالیا می‌توانیم به گزینه‌های زیر اشاره کنیم:

ویزای 186 استرالیا؛ نیازمند پیشنهاد شغلی

درصورتی‌که پیشنهاد شغلی و دعوت‌نامه داشته باشید، امکان اخذ ویزای ساب‌کلاس 186 استرالیا برای شما وجود دارد. برای دریافت این ویزا سه روش مختلف پیش روی شما قرار گرفته‌اند که شامل ورود مستقیم، تغییر اقامت موقت و همچنین توافق کاری می‌شوند. اگر می‌خواهید از روش ورود مستقیم استفاده کنید، در ابتدا باید از سه سال تجربه کاری برخوردار باشید. به‌منظور دریافت این ویزا سن شما باید کمتر از 45 باشد.

ویزای 186 کشور استرالیا
ویزای 187 استرالیا؛ نیازمند اسپانسر
نوع دیگری از ویزای کاری استرالیا شامل ویزای 187 می‌شود. با کمک این ویزا می‌توانید در یکی از مناطق استرالیا به کار مشغول شوید. اگر قصد دارید برای ویزای 187 درخواست دهید، در ابتدا باید از سمت یک کارفرمای استرالیایی پیشنهاد شغلی و دعوت‌نامه دریافت کرده باشید.
البته شروط دیگری نیز به چشم می‌خورند که از جمله آن‌ها می‌توانیم به داشتن اسپانسر اشاره داشته باشیم. تا قبل از سال 2019 از دو روش می‌توانستید این ویزا را دریافت کنید که شامل ورود مستقیم و تغییر اقامت موقت بودند؛ اما در حال حاضر روش ورود مستقیم بسته شده است و نمی‌توانید از آن استفاده کنید.

ویزای 189 استرالیا؛ محبوب‌ترین ویزای دائم

بدون شک یکی از محبوب‌ترین ویزای کاری استرالیا، 189 است که با نام ویزای مهارتی نیز شناخته شده است. اگر دارای تخصص و مهارت خاصی هستید، این ویزا مناسب‌ترین گزینه برای شما خواهد بود. شرط سنی این ویزا زیر 45 سال است. همچنین حداقل امتیاز شما باید 65 باشد. شما باید در ابتدا فرم EOI را تکمیل کرده و بعد از دریافت دعوت‌نامه درخواست خود را ثبت کنید.

ویزای کار در استرالیا

انواع ویزای کار در استرالیا

  • ویزا کار استرالیا پس از فارغ التحصیلی
  • ویزا کار همسر دانشجو
  • ویزای اسکیل ورکر استرالیا
  • ویزای جاب آفر استرالیا
  • کار در استرالیا از طریق برنامه های استانی
  • ویزای جستجوی کار استرالیا
ویزای کار در استرالیا

برای اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید. 

ویزای کار در استرالیا

هزینه دریافت ویزای کاری کشور استرالیا چقدر است؟

افرادی که قصد دارند ویزای کاری استرالیا را دریافت کنند باید برآوردی از هزینه‌ها داشته باشند. به‌طورکلی عوامل گوناگونی به چشم می‌خورند که می‌توانند روی هزینه‌های شما تأثیر خود را بگذارند. مثلاً باتوجه‌به نوع ویزایی که قصد دارید دریافت کنید، هزینه پرداختی نیز متفاوت خواهد بود. در کنار این موضوع باید هزینه‌های ترجمه مدارک، ارزیابی مدارک و هزینه‌های دولتی اداره مهاجرت کشور استرالیا را در نیز در نظر بگیرید؛ اما به‌طورکلی می‌توانیم این‌طور بگوییم هزینه لازم برای هر یک نفر از 600 تا 1150 دلار متغیر خواهد بود.

کشور استرالیا به چه مشاغلی نیاز دارد؟

کشور استرالیا هرساله لیستی را منتشر می‌کند که در آن به مشاغل مورد نیاز خود اشاره کرده است. اگر شما نیز قصد دارید به کشور استرالیا مهاجرت کنید، در ابتدا باید شناخت کافی درباره این مشاغل داشته باشید و سپس بر اساس آن نسبت به اخذ ویزای کاری اقدام کنید. از مشاغل مورد نیاز کشور استرالیا می‌توانیم جدول زیر را به شما ارائه دهیم:

مشاغل مرتبط با دارایی، مالی و سرمایه‌گذاری

مشاغل مرتبط با آموزش

مشاغل مرتبط با رشته‌های مهندسی

مشاغل مرتبط با ساخت‌وساز

مشاغل مرتبط با کار حسابداران

مشاغل مرتبط با مراقبت‌های بهداشتی

مشاغل مرتبط با رادیوگرافی‌های تشخیصی

مهندسان عمران

مهندسان مکانیک

مشاغل مرتبط با رشته‌های مکانیک

پرستاران

اپتومتریست چشم‌پزشکی

 

ویزای کار در استرالیا
سخن آخر


افرادی که قصد دارند در رشته‌های مختلف مشغول به کار شوند، می‌توانند کشور استرالیا را انتخاب کنند. برای مهاجرت به این کشور در ابتدا باید نسبت به دریافت ویزای کاری اقدام کنید. ویزاهای کاری به دو دسته موقت و دائم تقسیم‌بندی می‌شوند که هرکدام از آن‌ها دارای انواع دیگری نیز هستند.
در این مدل به بررسی برخی از این ویزاها پرداختیم و شرایط هر یک را نیز با شما به اشتراک گذاشتیم تا فرایند ارسال درخواست شما راحت‌تر شود. اگر قصد دریافت ویزای کاری استرالیا را دارید باید با لیست مشاغل مورد نیاز آشنا شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با کارشناسان ما در تماس باشید. تمامی را‌ه‌های ارتباطی در سایت درج شده‌اند.

مقاله های ما

دیپلماتدرباره مامشاورهمجله